Onderhoud

Uw auto tijdig en goed onderhouden levert z’n investering dubbel en dwars op, mits dit op professionele wijze wordt uitgevoerd. Uw auto goed onderhouden is erg belangrijk. Niet alleen voor uw eigen veiligheid, maar ook voor het besparen op kosten en brandstof. Zachte autobanden of autobanden met weinig profiel verhogen bijvoorbeeld het brandstofverbruik en vervuilde lucht- en bezinefilters kosten u extra brandstof en kunnen foutmeldingen in de auto elektronica veroorzaken.

Een goede afstelling van de motor en professioneel onderhoud van uw auto komen de levensduur van de auto ten goede, verminderen de kans op dure autoreparaties en zorgen tevens voor minder milieuvervuiling. Stel daarom voorgeschreven onderhoudsbeurten niet uit en besteed zorg aan onderhoud.

Kleine/Grote beurt

Wij raden u een jaarlijkse grote beurt voor uw auto aan. Hierbij word uw auto grondig gecontroleert op zaken zoals de motor, wielophanging en het besturingssysteem. Wanneer u veel kilometers maakt raden wij u aan om naast de grote beurt uw auto op zijn tijd ook aan een kleine beurt te onderwerpen. Regelmatig onderhoud kan overmatige slijtage voorkomen en zorgt voor behoud van optimale prestaties van uw auto.